Vraag je offerte aan

Lichtbakken zetten jouw bedrijf in the spotlight

Wil je alle aandacht trekken op ieder uur van de dag? Dan zijn lichtbakken het perfecte uithangbord voor jouw zaak! Met professionele lichtreclame van WS Lettering kun je jouw bedrijf (letterlijk) in the spotlight zetten.

Uitstekende vorm van lichtreclame

Zoek je een vorm van reclame die opvalt zowel overdag als ’s nachts? Dankzij een lichtbak laat je jouw bedrijf stalen op elk moment van de dag. Wil je een rechthoekige, vierkante, ronde of ovale lichtbak? Geen probleem! Lichtbakken zijn er in alle vormen en maten. Je kunt lichtbakken zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verlichten.

Kies je een standaard model of wil je echt in het oog springen? Het kan allemaal dankzij onze lichtbakken op maat. Bovendien zijn lichtbakken erg energievriendelijk en duurzaam. Hoe dan ook, lichtbakreclame is altijd een goed idee!

Zoek je nog naar andere vormen van lichtreclame en/of wil je jouw lichtreclame voorzien van zuinigere lampen? Dan bieden wij een extra service relamping aan. WS Lettering helpt je graag verder met een ruim aanbod aan lichtreclame op maat.

Lichtreclame op maat: hoe gaan wij te werk?

01.

Concept

Alle lichtbakken vertrekken van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering creëert jouw lichtbakken met duurzame, sterke materialen.

03.

Plaatsing

Eens alles klaar is, beginnen we ter plekke met de installatie van je lichtbakken. Onze experts zorgen voor een professionele plaatsing waar je jaren geniet van zult hebben!

Laat je inspireren

Clear Filters
Lichtreclame
La Perla – Seafood
La Perla – Seafood
AutobeletteringLichtreclame
Luckx
Luckx
AutobeletteringDigital printingLichtreclameOutdoor signing
Lynettes Optiek
Lynettes Optiek
Lichtreclame
Just M
Just M
Lichtreclame
Aelia
Aelia
Lichtreclame
Topperfriet
Topperfriet

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijf beter, uniformer en zichtbaarder maken? WS Lettering helpt je graag verder met lichtbakken op maat. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.