Vraag je offerte aan

Relamping op maat

Verlichting biedt duidelijkheid, richting en trekt de aandacht van je klanten. Des te belangrijk dus om regelmatig je lampen te onderhouden. Bij WS Lettering helpen we je daarom graag verder met relamping op maat.

Bespaar stroom dankzij relamping

Zijn je lampen aan vervanging toe? Dan bieden wij bij WS Lettering de service relamping aan. Bij relamping veranderen we het type lamp, zonder de armaturen aan te passen. Je kunt al je gloei- en spaarlampen vervangen door ledlampen. Wat is het grote voordeel? Je stroomverbruik vermindert!

Toch graag je verlichting onder handen genomen? WS Lettering helpt je ook met indoor signing, lichtreclame en andere outdoor signing.

Relamping op maat: onze werkwijze

01.

Inspectie

Welke lampen zijn aan vervanging toe? Waar kan het beter, lichter, of donkerder? Met een grondige analyse van jouw bedrijf brengen we de lichtpunten in kaart.

02.

Uitwerking

Akkoord met ons voorstel? Dan werken wij de nodige aanpassing uit en bereiden we alles voor.

03.

Realisatie

Aan de slag nu: we zorgen voor een vakkundige relamping met duurzame, hoogwaardige ledverlichting – zonder de bestaande armaturen te veranderen!

Wil je met ons in zee gaan?

De verlichting van je bedrijf onder handen nemen? WS Lettering helpt je graag verder met relamping op maat. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
Lichtreclame
La Perla – Seafood
La Perla – Seafood
AutobeletteringLichtreclame
Luckx
Luckx
AutobeletteringDigital printingLichtreclameOutdoor signing
Lynettes Optiek
Lynettes Optiek
Lichtreclame
Just M
Just M
Lichtreclame
Aelia
Aelia
Lichtreclame
Topperfriet
Topperfriet