Vraag je offerte aan

Algemene voorwaarden

Wens je een bestelling te plaatsen, geef je jouw akkoord op de offerte via e-mail (niet telefonisch).

Bij het geven van je akkoord voor offerte, ga je automatisch akkoord met onderstaande afspraken:

Offertes zijn excl. opmaakkosten, verzendkosten of plaatsingskosten (tenzij uitdrukkelijk vermeld in de offerte)

Offertes zijn maximaal 1 maand geldig, prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. De prijzen zijn enkel geldig indien de vermelde aantallen en onderdelen besteld worden. Bij wijzigingen in aantallen, formaten, materialen, afwerking… kan de prijs aangepast worden.

Aanleveren van bestanden doe je via WeTransfer.com

Aanleveren van bestanden <5 MB gebeurt via e-mail.

Hoe je de bestanden drukklaar aanlevert, vind je hier terug

Drukklaar aangeleverde files worden niet automatisch nagekeken. WS Lettering bv kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor fouten in drukklaar aangeleverde files. Wens je dat WS Lettering bv de files nakijkt, de files drukklaar zet of een volledig opmaak voorziet, betaal je 60 EUR per uur aan opmaakkosten.

De gebruikte inkten werken met CMYK-waarden

Pantone-kleuren worden gesimuleerd. Sommige Pantone-kleuren kunnen niet met CMYK-waarden bereikt worden. Lever je bestanden aan in RGB, geef je een RAL-kleur op of een andere kleurcode, dan kan dit een kleurverschil geven. WS Lettering bv kan hier in geen geval verantwoordelijk voor gesteld worden. Je kunt als controle een kleurtest laten printen om eventueel kleurverschil te vergelijken voordat we met de productie starten. Je dient dan wel rekening te houden met enkele werkdagen extra productietijd. Afhankelijk van het gekozen materiaal en de inkten waarmee er gedrukt wordt, kan eenzelfde pantone-kleur toch een kleurverschil geven.

Geef bij bestelling de exacte formaten op

Producten worden op voorhand tot op de mm gesneden. Dit kan achteraf niet meer bijgesneden worden. Indien je niet zeker bent van de formaten, raden we aan om deze op voorhand door onze zorgen te laten opmeten (mits meerkost).

Niet alle stickers kleven op alle ondergronden

Problemen kunnen optreden bij o.a. ruwe en/of geschilderde ondergronden, laag energetische materialen of in vochtige ruimtes. We raden aan om bij twijfel op voorhand een stickerstaaltje aan te vragen en uit te testen (test moet min. 24u blijven hangen). Indien je op voorhand geen staaltje hebt uitgetest, kan WS Lettering bv in geen geval aansprakelijk gesteld worden indien de stickers na de belettering niet of onvoldoende hechten, los komen of in blazen trekken. Het volledige facturatiebedrag (en eventuele kosten) zal aangerekend worden.

WS Lettering is niet verantwoordelijk voor het loskomen van stickers, borden … die niet door WS geplaatst zijn

Voor het kleven van stickers moet de ondergrond proper en goed ontvet zijn. Stickers moeten in een omgevingstemperatuur van 18°C gekleefd worden en moeten 24u drogen op een temperatuur van +/- 18°C om de hechting van de lijmlaag te kunnen garanderen. De sticker moet na het aanbrengen goed aangewreven worden. Sommige stickers hebben speciale kleefinstructies. Als het kleven van de stickers NIET door WS Lettering bv gebeurt, kunnen wij dit niet controleren of bovenstaande punten allemaal correct zijn opgevolgd.

Bij het verwijderen van stickers kan de ondergrond beschadigd raken

Dit is o.a. mogelijk bij geschilderde muren, herspoten wagens, stickers op gedrukte spandoeken, stickers op stickers, … WS Lettering bv kan hier in GEEN geval verantwoordelijk voor gesteld worden. Er bestaan ook stickers met verwijderbare lijmlaag of stickers met microzuignapjes (zonder lijmlaag). Gelieve bij offerte-aanvraag duidelijk op te geven hoe lang de stickers moeten blijven kleven.

De productietijd is per product verschillend

Dit varieert van 3 werkdagen tot enkele weken. De geschatte productietijd wordt bij bestelling gemeld of kan op voorhand gecontroleerd worden. Rushproductie is enkel mogelijk in samenspraak en mits de planning dit toelaat. Je betaalt bij rush 15% extra van het totaalbedrag met een minimum van 75 EUR.

Standaard wordt de bestelling afgehaald in onze showroom

We zijn alle werkdagen geopend van 9u00 tot 12u en van 13u tot 17u. Wens je de goederen te laten verzenden, kan dit mits meerprijs volgens het GLS tarief. Je dient dit bij bestelling te vermelden, zodat er voldoende tijd is om een (snel)koerier te regelen.

Bij bestelling geef je de correcte facturatiegegevens en eventueel PO nummer op

De factuur wordt gemaakt op het adres vermeld in de offerte. Indien dit niet de correcte facturatiegegevens zijn of als er een PO-nummer op de factuur dient te komen, dien je dit bij bestelling op te geven. Wens je dit achteraf nog te wijzigen, wordt er 25 EUR administratiekost aangerekend.

De factuur wordt betaald bij afhaling (cash of met Bancontact) (tenzij er op de offerte een andere betalingstermijn wordt vermeld)

Bij verzending of belettering op verplaatsing ontvang je een digitale versie van de factuur. De betaling dient in orde te zijn, ten laatste de dag voor de verzending/plaatsing. Indien dat niet het geval is, kan de verzending/plaatsing niet doorgaan.

OPGELET

Er gelden enkele extra afspraken indien je gebruikt wenst te maken van: