Vraag je offerte aan

Vrachtwagen-belettering: tover je vrachtwagen om

Logo’s of reclame op je vrachtwagen? Wij zorgen voor een professionele vrachtwagen-belettering. Van subtiele stickers tot complete wraps in de huisstijl van je bedrijf: de juiste sticker zorgt voor de ideale publiciteit.

Blijf top-of-mind

Op zoek naar een unieke vorm van publiciteit? Al eens aan voertuigbelettering gedacht? Val op in het straatbeeld en zorg voor merkherkenning. Met professionele vrachtwagen-belettering blijf je beter hangen – een plus voor je naamsbekendheid en herkenbaarheid!

Een ander voordeel? Je bent snel geholpen: alle beletteringsmontages gebeuren in ons eigen atelier. Kleine beletteringen kunnen we eventueel op verplaatsing aanbrengen.

Heb je naast vrachtwagens ook bestelwagens, neem dan zeker eens een kijkje op onze pagina over bestelwagen-bestickering. Is het interieur van je voertuig aan een opfrissing toe? Bij WS Lettering heb je ook een ruime keuze aan interieurwraps.

Vrachtwagen-belettering op maat: onze werkwijze

01.

Concept

Alle vrachtwagen-belettering vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige bijsturing en finetuning komen we tot een sterk finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Tevreden met ons voorstel? Dan begint het echte werk. Onze vakmannen selecteren de meest geschikte wraps en snijden ze met de nodige precisie.

03.

Realisatie

Eens alles voorbereid is, brengen we de stickers aan. Heb je nog oude wraps op je vrachtwagen hangen? Geen nood: wij verwijderen alles, inclusief lijm.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
Autobelettering
Agreflor
Agreflor
Autobelettering
AVOR-Colordecor
AVOR-Colordecor
Autobelettering
Carrosserie Bart Segers
Carrosserie Bart Segers
Autobelettering
Bart Van Laer
Bart Van Laer
Autobelettering
Broodjes@Vicky
Broodjes@Vicky

Wil je met ons in zee gaan?

Je bedrijf uniformer en zichtbaarder maken? WS Lettering helpt je graag verder met vrachtwagen-belettering op maat.

Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.