Vraag je offerte aan

Professionele bestickering: bestelwagens en andere bedrijfsvoertuigen

Reclame beletteren op je bestelwagen? WS Lettering zorgt voor een professionele bestelwagen-bestickering op maat. Van subtiele, kleine stickers tot complete wraps: transformeer je bestelwagen in een rijdend visitekaartje.

Verhoog je zichtbaarheid

Autobestickering is de ideale manier om reclame te maken. Het verhoogt je zichtbaarheid en het geeft een mooi accent aan je bestelwagen. Met een klein budget kun je al merkbekendheid krijgen dankzij voertuigbestickering.

Bovendien ben je snel geholpen: alle beletteringsmontages gebeuren in ons eigen atelier. Kleine beletteringen kunnen we eventueel op verplaatsing aanbrengen.

Wil je jouw bestelwagen volledig restylen met een volledige carwrapping in huisstijl? Of wat dacht je van window tinting om de look helemaal af te maken? Het kan allemaal! Je kunt naast jouw bestelwagens ook je bedrijfswagen beletteren. Ga volop voor die extra merkbekendheid en zichtbaarheid!

Bestelwagen-bestickering op maat: onze werkwijze

01.

Concept

Je bestelwagen-bestickering vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering zorgt voor een kwalitatieve autobelettering met hoogwaardige materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, brengen we de belettering aan in ons atelier. Heb je nog oude stickers op je bestelwagen hangen? Dan verwijderen we al het oude materiaal, inclusief lijmresten.

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijf beter, uniformer en zichtbaarder maken? WS Lettering helpt je graag verder met bestelwagen-bestickering op maat. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
Autobelettering
Agreflor
Agreflor
Autobelettering
AVOR-Colordecor
AVOR-Colordecor
Autobelettering
Carrosserie Bart Segers
Carrosserie Bart Segers
Autobelettering
Bart Van Laer
Bart Van Laer
Autobelettering
Broodjes@Vicky
Broodjes@Vicky