Vraag je offerte aan

Bedrijfswagen beletteren? De ideale reclame!

Je auto, bestelwagen, vrachtwagen of bedrijfsvoertuig beletteren? WS Lettering zorgt voor professionele bestickering op maat. Van subtiele, kleine stickers tot complete wraps: met de juiste belettering maak je van je voertuig een rijdend visitekaartje.

Reclame op wielen

Autobestickering verhoogt je zichtbaarheid. Je geeft je voertuig een unieke touch. Het is een van de meest betaalbare en rendabele manieren om reclame te maken.

Bovendien ben je snel geholpen: alle beletteringsmontages gebeuren in ons eigen atelier. Kleine beletteringen kunnen we eventueel op verplaatsing aanbrengen.

WS Lettering biedt je een volledige service

01.

Concept

Alle voertuigbelettering vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering zorgt voor een kwalitatieve autobelettering met hoogwaardige materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, brengen we de belettering aan in ons atelier. Heb je nog oude stickers op het voertuig hangen? Dan verwijderen we al het oude materiaal, inclusief lijmresten.

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijfsvoertuig bestickeren? WS Lettering helpt je graag verder. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
Autobelettering
Agreflor
Agreflor
Autobelettering
AVOR-Colordecor
AVOR-Colordecor
Autobelettering
Carrosserie Bart Segers
Carrosserie Bart Segers
Autobelettering
Bart Van Laer
Bart Van Laer
Autobelettering
Broodjes@Vicky
Broodjes@Vicky