Vraag je offerte aan

Trek de aandacht met reclameverlichting

Een verlicht logo, reclamezuil of andere outdoor signing met verlichting nodig? WS Lettering helpt je graag verder met professionele reclameverlichting op maat.

Outdoor reclame met verlichting

Wil je jouw bedrijfsnaam of logo extra in de aandacht zetten? Verhoog je zichtbaarheid door verlichting toe te voegen aan je outdoor reclame. Je hebt nog meer kans dat voorbijgangers je opmerken. Ook op donkere dagen is extra verlichting welkom.

Bij WS Lettering maken we gebruik van ledverlichting. Ledverlichting biedt een zuinige en duurzame manier van verlichten. Als extra troef ben je zowel overdag als ’s avonds altijd zichtbaar. Als dat niet mooi meegenomen is!

Extra verlichting: hoe we jou helpen

01.

Concept

Elke vorm van outdoor signing vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met de proefdruk of het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering zorgt voor kwalitatieve spandoeken, reclamezuilen, panelen en meer.

03.

Realisatie

Eens afgewerkt komen we je verlichting plaatsen op vakkundige wijze. Indien van toepassing geven we je bovendien het nodige advies om een langere levensduur te garanderen.

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijf beter, uniformer en zichtbaarder maken? WS Lettering helpt je graag verder met verlichting op maat. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
Lichtreclame
La Perla – Seafood
La Perla – Seafood
AutobeletteringLichtreclame
Luckx
Luckx
AutobeletteringDigital printingLichtreclameOutdoor signing
Lynettes Optiek
Lynettes Optiek
Lichtreclame
Just M
Just M
Lichtreclame
Aelia
Aelia
Lichtreclame
Topperfriet
Topperfriet