Vraag je offerte aan

Beachflags: een wapperende vlag met een zomerse touch

Op zoek naar een echte blikvanger voor je volgende evenement, opendeurdag of voor een andere reclameboodschap? Met de levendige beachflags spring je eruit! Bij WS Lettering helpen we je verder met een ruim assortiment aan reclamebanners en andere publiciteitsproducten op maat.

Vrolijk, flexibel en budgetvriendelijk

Beachflags zijn ideaal voor opendeurdagen, seminaries, beurzen en andere evenementen omwille van hun draagbaarheid en budgetvriendelijkheid. Toch kunnen ze perfect dienen als eye-catcher voor verschillende reclameboodschappen. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

WS Lettering werkt met het solid-type beachvlag. Je kunt kiezen uit twee hoogtes, elk verkrijgbaar vanaf één stuk: 260 cm en 360 cm. Het complete systeem ontvang je in een handige draagtas. Om je vlag vast te zetten kun je eveneens kiezen uit een stevige betonvoet van 30 kg, of een pin om vast te slaan in gras, zand of andere grond.

Had je graag je volgende evenement voorzien van de nodige outdoor signing? Bij WS Lettering kun je ook terecht voor reclamezuilen, projectborden en meer. Of kunnen we je helpen met indoor signing als wayfinding en pictogrammen of wall prints? Neem contact op voor een oplossing op maat.

Beachflags op maat: hoe we jou helpen

01.

Ontwerp en concept

Heb je nog geen ontwerp voor je beachflag? We zorgen graag voor een straf ontwerp in lijn met je huisstijl.

02.

Ontwikkeling

Tevreden met je ontwerp? Dan gaan we aan de slag. Je kiest voor 260 of 360 cm, met grondpin of betonnen voet. De draagtas krijg je erbij!

03.

Andere reclamemogelijkheden

Nog op zoek naar andere reclame? Dan helpen we je graag verder met een brede waaier aan outdoor en indoor signing, lichtreclame en meer.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
AutobeletteringOutdoor signing
DACO
DACO
AutobeletteringOutdoor signing
De Boever
De Boever
Outdoor signing
De Sutter
De Sutter
AutobeletteringDigital printingLichtreclameOutdoor signing
Lynettes Optiek
Lynettes Optiek
Outdoor signing
Loui Wok
Loui Wok

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw evenement of bedrijf in de kijker zetten? WS Lettering helpt je graag verder met een beachflags op maat. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.