Vraag je offerte aan

Lichtreclame met directe verlichting

Met direct verlichte lichtreclame geef je jouw bedrijf meer impact in het straatbeeld. WS Lettering helpt je graag met logo’s en andere reclame met directe verlichting.

Klassieke, elegante verlichting

Direct verlichte letters geven een uitstraling aan de voorkant en de zijkant van je letterreclame. Het licht komt vooraan uit de letter of het logo.

Dat zorgt ’s avonds voor een heel mooi resultaat. Gaat je voorkeur eerder naar klassieke verlichting? Dan is deze vorm van verlichting zeker iets voor jou.

Direct verlichte letters op maat: hoe gaan wij te werk?

01.

Concept

Alle lichtreclame vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering creëert jouw (led-)lichtreclame of lichtbakken met duurzame, sterke materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, beginnen we ter plekke met de installatie van je lichten.  Onze experts zorgen voor een professionele plaatsing waar je jaren geniet van zult hebben!

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijf beter, uniformer en zichtbaarder maken? WS Lettering helpt je graag verder. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
Lichtreclame
La Perla – Seafood
La Perla – Seafood
AutobeletteringLichtreclame
Luckx
Luckx
AutobeletteringDigital printingLichtreclameOutdoor signing
Lynettes Optiek
Lynettes Optiek
Lichtreclame
Just M
Just M
Lichtreclame
Aelia
Aelia
Lichtreclame
Topperfriet
Topperfriet