Vraag je offerte aan

3D-ledlogo’s op maat

Je wilt je bedrijf zichtbaarder maken? WS Lettering helpt je graag verder met professionele 3D-ledlogo’s op maat. Een eyecatcher in elk straatbeeld!

Nooit meer onopgemerkt in het straatbeeld

Elk merk heeft een persoonlijkheid. Ook dat van jou! Zet je logo in de spotlight met een op maat gemaakt 3D-ledlogo. Lichtreclame en leds vormen altijd een mooi geheel. De grote voordelen ervan zijn de lange levensduur en hoge lichtopbrengst. Bovendien is ledreclame enorm onderhoudsvriendelijk.

Zowel de verlichting als het 3D-effect geven je logo – letterlijk – een nieuwe dimensie. Een echte blikvanger dus!

3D-ledlogo’s: onze werkwijze

01.

Concept

3D-lichtreclame begint altijd bij een sterk, samenhangend concept – volledig in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering creëert jouw (led-)lichtreclame met duurzame, sterke materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, beginnen we ter plekke met de installatie van je 3D-ledverlichting. Onze experts zorgen voor een professionele plaatsing waar je jaren geniet van zult hebben!

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijf beter, uniformer en zichtbaarder maken met ledlogo’s op maat? WS Lettering helpt je graag verder. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
Lichtreclame
La Perla – Seafood
La Perla – Seafood
AutobeletteringLichtreclame
Luckx
Luckx
AutobeletteringDigital printingLichtreclameOutdoor signing
Lynettes Optiek
Lynettes Optiek
Lichtreclame
Just M
Just M
Lichtreclame
Aelia
Aelia
Lichtreclame
Topperfriet
Topperfriet