Vraag je offerte aan

3D-letters op maat van jouw bedrijf

Op zoek naar een uitstekende manier om je bedrijf of reclameboodschap kracht bij te zetten? 3D-letters op maat geven jouw bedrijf dat extra zetje. WS Lettering is jouw expert in (verlichte) outdoor reclame op maat.

3D-frees- en ledletters

Gevelletters of freesletters geven je reclame een andere dimensie: je boodschap krijgt meer kracht, is stijlvoller en valt beter op in het straatbeeld of langs de weg.

Onze duurzame 3D-letters of -logo’s worden uitgefreesd in verschillende materialen, zoals o.a.:

  • PVC
  • Dibond aluminium
  • Hout
  • Hardboard

En dat in verschillende dikte-uitvoeringen! Na het freeswerk kunnen deze letters verlijmd worden of gemonteerd op afstandvoetjes. De letters krijgen overigens een vinyl toplaag of laklaag in onze spuitcabine, al naargelang je specifieke wensen en behoeften. WS Lettering maakt ook uitgefreesde vormen, objecten en logo’s, veelal van toepassing voor etalagemakers of interieurvormgevers.

Je 3D-letters combineren met andere sprekende vormen van outdoor signing of lichtreclame? WS Lettering is jouw expert in lichtbakken, reclamepanelen, raambelettering en meer.

3D-letters op maat: onze werkwijze

01.

Concept

Alle 3D-letters vertrekken van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met het ontwerp? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering creëert jouw 3D-letters met duurzame, sterke materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, komen we jouw 3D-letters installeren op professionele en vakkundige wijze.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
Indoor signing
Tragel Sport
Tragel Sport
AutobeletteringIndoor signing
Gym Plus
Gym Plus
Indoor signingLichtreclameOutdoor signing
De Slaapadviseur
De Slaapadviseur
Indoor signing
Jane Iredale
Jane Iredale
Indoor signing
DePuy Synthes
DePuy Synthes

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijf beter, uniformer en zichtbaarder maken? WS Lettering helpt je graag verder. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.