Vraag je offerte aan

Publitrailer op maat?

Een publitrailer nodig om je bedrijf, evenement of diensten in de kijker te zetten? WS Lettering helpt je graag verder met een straf spandoek voor je publitrailer.

Een rijdend uithangbord met impact

Een publitrailer is, zoals de naam het zegt, een type aanhangwagen speciaal voor reclame. Van alle outdoor signing of voertuigbelettering is het de uitstekende manier om flexibel publiciteit te maken – of je nu permanent reclame wilt maken voor je bedrijf, of juist bepaalde tijdelijke acties of promoties in de kijker wilt zetten.

Bovendien is een publitrailer relatief makkelijk te vernieuwen en te verplaatsen. Flexibiliteit troef!

Publitrailers en andere belettering: onze werkwijze

01.

Concept

Een opvallende publitrailer vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering zorgt voor een kwalitatieve belettering met hoogwaardige materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, brengen we je publitrailer in gereedheid – in ons eigen atelier. Nadien is hij meteen klaar voor gebruik!

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bedrijf beter, uniformer en zichtbaarder maken met een straffe publitrailer? WS Lettering helpt je graag verder. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
Autobelettering
Agreflor
Agreflor
Autobelettering
AVOR-Colordecor
AVOR-Colordecor
Autobelettering
Carrosserie Bart Segers
Carrosserie Bart Segers
Autobelettering
Bart Van Laer
Bart Van Laer
Autobelettering
Broodjes@Vicky
Broodjes@Vicky