Vraag je offerte aan

Bakwagen of lichte vrachtwagen laten bestickeren?

Reclame beletteren op je bakwagen? WS Lettering zorgt voor passende bestickering van je lichte vrachtwagen, bakwagen of alles daartussenin. Van subtiele stickers tot complete wraps in de huisstijl van je bedrijf: met de juiste wagenbelettering maak je van je bedrijfsvoertuig een rijdend visitekaartje.

Reclame op vier wielen

Voertuigbestickering verhoogt je zichtbaarheid. Je geeft je bakwagen of vrachtwagen een unieke touch in de huisstijl van je bedrijf: van kleine stickers tot volledige car wraps. Het is een van de meest betaalbare en rendabele manieren om reclame te maken.

Bovendien ben je snel geholpen: alle beletteringsmontages gebeuren in ons eigen atelier. Kleine beletteringen kunnen we eventueel op verplaatsing aanbrengen.

WS Lettering biedt je een volledige service

01.

Concept

Alle voertuigbelettering vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering zorgt voor een kwalitatieve belettering met hoogwaardige materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, beginnen we met het aanbrengen van je autobelettering in ons eigen atelier. Heb je nog oude stickers hangen? Dan verwijderen we al het oude materiaal, inclusief lijmresten.

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw bakwagen of lichte vrachtwagen bestickeren? WS Lettering helpt je graag verder. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
Autobelettering
Agreflor
Agreflor
Autobelettering
AVOR-Colordecor
AVOR-Colordecor
Autobelettering
Carrosserie Bart Segers
Carrosserie Bart Segers
Autobelettering
Bart Van Laer
Bart Van Laer
Autobelettering
Broodjes@Vicky
Broodjes@Vicky