Vraag je offerte aan

Aanhangwagen beletteren?

Reclame, logo’s of andere elementen bestickeren op je aanhangwagen? WS Lettering zorgt voor passende belettering op maat. Van subtiele stickers tot complete wraps in de huisstijl van je bedrijf: voertuigbelettering is dé ideale reclame.

Een rijdend uithangbord met impact

Voertuigbestickering is de manier om reclame te maken bij uitstek. Je brengt makkelijk je huisstijl, logo of andere herkenbare en opvallende elementen aan en verhoogt zo de zichtbaarheid van je bedrijf. Van kleine stickers tot volledige car wraps: voertuigbelettering is een van de meest betaalbare en rendabele vorm van reclame.

Bovendien ben je bij ons snel geholpen: de montage van belettering gebeurt meestal vlot in ons eigen atelier. Kleine beletteringen kunnen we eventueel op verplaatsing aanbrengen.

Aanhangwagen beletteren: onze werkwijze

01.

Concept

Alle voertuigbelettering vertrekt van een sterk, samenhangend concept – altijd in overleg met jou. Met de nodige aanpassingsrondes komen we tot een finaal ontwerp.

02.

Ontwikkeling

Akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij aan de slag. WS Lettering zorgt voor een kwalitatieve belettering met hoogwaardige materialen.

03.

Realisatie

Eens alles klaar is, beginnen we met het aanbrengen van de belettering van je aanhangwagen in ons eigen atelier. Heb je nog oude stickers hangen? Dan verwijderen we al het oude materiaal, inclusief lijmresten.

Wil je met ons in zee gaan?

Jouw aanhangwagen beletteren? WS Lettering helpt je graag verder. Klik hieronder om je vrijblijvende offerte aan te vragen.

Laat je inspireren

Clear Filters
AutobeletteringIndoor signingOutdoor signing
Traiteur André
Traiteur André
Autobelettering
Agreflor
Agreflor
Autobelettering
AVOR-Colordecor
AVOR-Colordecor
Autobelettering
Carrosserie Bart Segers
Carrosserie Bart Segers
Autobelettering
Bart Van Laer
Bart Van Laer
Autobelettering
Broodjes@Vicky
Broodjes@Vicky